07:46 - 15 Shtator, 2019

Etiketim: keshilla bashkiake

Kolegji Zgjedhor pranon kërkesën e PS, për shpërndarjen e mandateve të...

Kolegji Zgjedhor ka pranuar kërkesën e Partisë Socialiste për shpërndarjen e mandateve të këshillave bashkiake, për bashkinë Ura Vajgurore, dhe nuk ka marrë parasysh...