00:44 - 22 Shkurt, 2020

Etiketim: kapsllek

7 gjërat që i ndodhin trupit, nëse nuk hani fruta dhe...

Frutat dhe perimet përmbajnë disa prej vlerave ushqyese më të rëndësishme për shëndetin tonë. Por sipas një studimi të kryer së fundmi, vetëm 11%...

Shenjat e zakonshme që tregojnë se jeni toksikuar

Toksinat janë të pranishme kudo rreth nesh, qoftë në ajrin që thithim, në ujin që pimë, ose në ushqimin që hamë. Edhe telefoni është...