15:18 - 18 Shkurt, 2020

Etiketim: john bolton

Gëzimi i panevojshëm për rënien e John Bolton

Nga Andi Bushati Opozita shqiptare dhe pjesa më e madhe kritikëve të një marrëveshjeje Kosovë- Serbi, që kalon përmes ndryshimit të kufijve, po shfaqin një...

Tri lexime të John Boltonit

Nga Veton Surroi Porosia për “korrigjimin e kufijve” të Kosovës nga Washingtoni erdhi nga njeriu, i cili ishte kundër pavarësisë së Kosovës. Por ka edhe...

Presidenti Trump shkarkon nga detyra Këshilltarin e Sigurisë, John Bolton

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump ka shkarkuar nga detyra, këshilltarin e Sigurisë Kombëtare John Bolton. Nëp Twitter-it Trump tha ditën e...

Tri lexime të John Boltonit

Nga Veton Surroi Porosia për “korrigjimin e kufijve” të Kosovës nga Washingtoni erdhi nga njeriu, i cili ishte kundër pavarësisë së Kosovës. Por ka edhe...