14:20 - 22 Nentor, 2019

Etiketim: inteligjenca

U dha informacion gazetarëve, arrestohet punonjësi i inteligjencës në SHBA

Një punonjës i Shërbimit të Inteligjencës së Mbrojtjes së SHBA , u arrestua këtë të mërkurë, për akuza se ka zbuluar për gazetarët materiale...

Çfarë është inteligjenca emocionale dhe pse na shërben!

Kur inteligjenca emocionale iu prezantua për herë të parë masave si term i ri, ajo shërbeu si një mundësi për të shpjeguar një fakt...

Ana e errët e inteligjencës

Inteligjenca artificiale bazohet mbi një teknologji që u mundëson kompjuterëve të mësojnë vetë. Por ka një problem: vetë kërkuesit që e kanë projektuar nuk...