07:01 - 9 Dhjetor, 2019

Etiketim: Hashim thci

Hashim Thaçi: Remzi Hoxha kishte videon e takimit Berisha-Millosheviç-Gligorov

Survejimi i Remzi Hoxhës, është lidhur me një takim të mundshëm mes presidentit shqiptar të kohës Sali Berisha, presidentit serb Slobodan Millosheviç dhe atij...