13:08 - 18 Gusht, 2019

Etiketim: hapesira

Disa mite rreth hapësirës, që ju duhet t’i mësoni patjetër!

Jo gjithçka që shihni është e vërtetë! Të gjithë ëndërrojmë të eksplorojmë hapësirën e jashtme, asteroidet dhe meteorët. Ne, jo vetëm që nuk kemi...