21:48 - 13 Nentor, 2019

Etiketim: golf

Disa mënyra fantastike si mund të dukeni me stil, duke veshur...

Është e pashpjegueshme sesi golfet erdhën sërish në modë, dhe nuk po bëhen më demode. Pothuajse të gjithë, vajza e djem, kemi disa triko...