15:50 - 14 Nentor, 2019

Etiketim: gazra

Keni probleme me acidet dhe gazrat? Ja ushqimet që duhet të...

Aplikimi i një diete për zbrazjen e acidit, është shpesh strategjia më e mirë për lehtësimin e simptomave si dhe përmirësimin e niveleve të...

Këto 10 ushqime shkaktojnë gazra!

Edhe ushqimet e shëndetshme mund të shkaktojnë gazra. 10 nga ushqimet që ne na pëlqejnë më shumë, na fryjnë keq stomakun dhe si përfundim...