04:34 - 19 Nentor, 2019

Etiketim: fruta perime

7 gjërat që i ndodhin trupit, nëse nuk hani fruta dhe...

Frutat dhe perimet përmbajnë disa prej vlerave ushqyese më të rëndësishme për shëndetin tonë. Por sipas një studimi të kryer së fundmi, vetëm 11%...

Kopshti në apartament / Shihni sa shumë fruta dhe perime mund...

Jeni një njeri që keni dëshirë kë keni një kopsht plot me fruta dhe perime në shtëpinë tuaj, por nuk keni mundësi, pasi nuk...