01:27 - 22 Shkurt, 2020

Etiketim: figurë

Zbuloni detaje të karakterit tuaj, duke treguar se çfarë shihni në...

“Bright Side” krijoi një test për ju që do t’ju ndihmojë të vlerësoni sinjalet e nënndërgjegjes suaj. “Detyra” juaj është e thjeshtë: kushtoni vëmendje objekteve...

Rudina Hajdari: Figura e babait tim, frymëzimi më i madh i...

Sot, 21 vjet nga vrasja e Azem Hajdarit. Pas homazheve të zhvilluara te Varrezat e Dëshmorëve dhe te memoriali i të atit, Rudina Hajdari,...