10:24 - 16 Shtator, 2019

Etiketim: faqebardhi. bukuria

Edhe Tirana ka pasur Romeon e Zhuljetën e saj . Ishin...

Shekspiri, po të jetonte në Tiranë, Romeon e Zhuljetën do t’i quante Faqebardhi dhe Bukuria. Romeon dhe Zhuljetën i njohim të gjithë. Shekspirin po...