07:28 - 12 Nentor, 2019

Etiketim: Elvis Hoxha

Hoxha: Do shikoni një bashkëpunim jashtëzakonisht të gjallë me ndërkombëtarët të...

Filozofi dhe anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje në Tiranë, Elvis Hoxha i ftuar në emisionin “Arena” në RTV Ora tha se Albin Kurti do të...

Elvis Hoxha: Albin Kurti, politikani më i madh në trojet shqiptare

I ftuar në emisionin "Arena" nga Dritan Hila, filozofi dhe anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje në Tiranë, Elvis Hoxha, ka thënë se forma që Albin...

Elvis Hoxha: Fitorja e madhe e luftës, u kthye në fitore...

I ftuar në emisionin "Arena" nga Dritan Hila, Elvis Hoxha nga Lëvizja Vetëvendosje në Tiranë, ka thënë se vota për VV në Kosovë, ishte...

Proteston, prandaj ekziston

Nga Elvis Hoxha Protesta e studentëve është më së pari protestë për rrëzimin e ligjit të arsimit, së dyti rrëzim i tarifave të marrëzisë së...

Vdekja e shpresës

Nga Elvis Hoxha* Është thellësisht e dhimbshme, thellësisht vdekje e shpresës mënyra se si ne falim territore. Nga kjo falje e vazhdueshme e tokave nëpër...

Blerim, me ty nuk lulëzon leximi

Nga Elvis Hoxha Oh Blerim i mbushur plot, por plot me nuk dihet çfarë. Mendova se do t’i shtoje pak saktësi mendimit në këtë replikë....

Blerime të zbrazur

Nga Elvis Hoxha Filozofia nuk është histori e diplomacisë apo e partnerëve. Dhe kur zbulove se je bërë këshilltar vetëm prej emrit filozof, nise ta...

Elvis Hoxha: Pse duam një kryeministër si Albin Kurti

Kur më duhej të intervistoja një njeri që e tregonte filozofikisht Vetvendosjen në Tiranë, Albin Kurti më propozoi Elvis Hoxhën. Jo pse na njeh...