11:02 - 19 Qershor, 2019

Etiketim: dynden

Shqipëria, parajsa e punës për të huajt. Dynden turqit dhe italianët

Shqipëria duket se është kthyer në një vend të preferuar për të punuar për turqit dhe italianët. Të dhënat zyrtare për vitin 2016 tregojnë...