10:05 - 19 Shkurt, 2020

Etiketim: duhen lare

Ja cilat ushqime duhet t’i lani dhe cilat jo!

Që ku ishim fëmijë prindërit na kishin mësuar së çdo gjë duhet ta lajmë para se ta hamë. Ushqimet ne i lajmë për të...