12:38 - 19 Shtator, 2019

Etiketim: Dritare.net

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 16 shtator 2019

https://www.youtube.com/watch?v=sg2mpxKlT-4&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 14 shtator 2019

https://www.youtube.com/watch?v=FRKHNVON4bE&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net,12 shtator 2019

https://www.youtube.com/watch?v=zs9ILYAm1Pc&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, datë 14 gusht 2019

https://www.youtube.com/watch?v=AFTAXQptT28&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve ne Dritare.net, 09 gusht 2019

https://www.youtube.com/watch?v=lV2jmHI-k1w&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, datë 08 gusht 2019

https://www.youtube.com/embed/BZH8pNZgHsU

Bark me dhjamë dhe të stërmadh? Bëni këto ushtrime dhe do...

Doni një trup të tonifikuar? Epo bëni këto ushtrime edhe do të keni trupin që keni ëndërruar. Nëse ju i realizoni siç duhet këto...

Edicioni i lajmeve kryesore në dritare.net, 23 korrik 2019

https://www.youtube.com/watch?v=kxvhZn5Q7ok&feature=youtu.be

Isa Myzyraj: Media, mekanizmi që mban gjallë demokracinë

  I ftuar në emisionin "A Show" në "News 24" gazetari i Dritare.net Isa Myzyraj, ka folur për sfidat e gazetarisë në vendin tonë, dhe...

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 14 korrik 2019

https://www.youtube.com/watch?v=mR8s44iZSSk&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 18 korrik 2019

https://www.youtube.com/watch?v=Jhd0QgkxIbE&feature=youtu.be

Ja çfarë bëri mbrëmë Rudina Xhunga!

Si erdhën punët, dikur debati ishte gjëja më natyrale nëpër studio, tani përbën lajm dhe madje kanë shkuar pa leje. Rudina Xhunga ka tentuar...

Top lajmet më të lexuara në Dritare.net në 2018

Kanë ngelur edhe pak orë nga fundi i vitit 2018, dhe dritare.net do të rikthejë sot top lajmet më të lexuar në portalin tonë. Artikujt...

Rilindja e Rudina Xhungës

Gazetarja e njohur rikthehet në një ekran tjetër, por me misionin që ka patur gjithmonë. Për gazetën MAPO ajo flet për gazetarinë, atë tradicionale...

Berisha akuzon gazetarin e Dritare.net

Berisha botoi një mesazh anonim dixhital në FB e tij , ku akuzonte gazetarin e Dritare.net, Daniel Mucaku, se meqë eshtë nga Prrenjasi, është...