10:20 - 22 Janar, 2020

Etiketim: Dritare me Rudinën

Saimir Pirgu nga Vjena: Shqiptarët janë të lodhur nga politika!

Rudina Xhunga:  Saimir Pirgu, nga La Scala në Vjenë, gjithmonë shumë kënaqësi që të takoj.  Faleminderit që gjete kohën, ndërsa fluturove nga Uashingtoni,  këtu...

Shqiptarët e mrekullueshëm/ Flet Luljeta Bozo, gruaja që “vrau” tërmetin!

Shqiptarët e Mrekullueshëm sjell zyshën yll të Inxhinierisë. Zonja që “vrau” tërmetin, që na ngrohu zemrat dhe mbajti mendjen. I shkuam në shtëpi, t’i...

Fredi, Rapsodi i Shëngjinit!

Emisioni i katërt në News24, i ciklit “Shqiptarët e Mrekullueshëm”, që u transmetua këtë të dielë i kushtohet  shefit të kuzhinës, që i bën...

Omer Kaleshi, piktori i tre atdheve: Unë nuk kam fëmijë, kur...

Intervistoi: Rudina Xhunga Omer Kaleshi është piktor, është piktor sa shqiptar, aq turk, aq francez. Por e rëndësishmja ai është artist. Ka pikturuar dhe ekspozuar...

Cikli në News 24/ Mullixhiu, një shqiptar i mrekullueshëm

Ky është emisioni i parë i ciklit "Shqiptarët e Mrekullueshëm", një bashkëpunim i youtube "Dritare me Rudinën" dhe Abi Bank. Që nga sot, çdo...

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 27 tetor 2019

https://www.youtube.com/watch?v=RdYrptkUTCU

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 16 shtator 2019

https://www.youtube.com/watch?v=sg2mpxKlT-4&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 15 shtator 2019

https://www.youtube.com/watch?v=sNACKt8uKS8&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 14 shtator 2019

https://www.youtube.com/watch?v=FRKHNVON4bE&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 5 shtator 2019

https://www.youtube.com/watch?v=lG5vF4VnR2Q&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, datë 14 gusht 2019

https://www.youtube.com/watch?v=AFTAXQptT28&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve ne Dritare.net, 09 gusht 2019

https://www.youtube.com/watch?v=lV2jmHI-k1w&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 14 korrik 2019

https://www.youtube.com/watch?v=mR8s44iZSSk&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 18 korrik 2019

https://www.youtube.com/watch?v=Jhd0QgkxIbE&feature=youtu.be

Rudina Xhunga nis ciklin: Dritare në Turizëm

“Dritare me Rudinën” do i dedikohet nga kjo e martë, turizmit. Të gjithë ministrat e linjës, nga Blendi Klosi i Turizmit, Elva Margariti e...