16:55 - 5 Dhjetor, 2019

Etiketim: djerse naten

Djersiteni gjatë natës? Ja sëmundjet që po ju vrasin ngadalë!

Djersitja është një proces fiziologjik krejt normal për çdo njeri. Por djersitja gjatë natës mund të mos jetë kaq shumë normale. Kur ju flini dhe...