23:15 - 17 Gusht, 2019

Etiketim: dite me shi

Ja si mund të kombinoheni me stil, në ditë me shi!

Gjithmonë, në ditët me shi, kemi dilema se çfarë të veshim, dhe sigurisht për vajzat që duan të kenë gjithmonë stil, dritare.net ju ka...