16:07 - 18 Gusht, 2019

Etiketim: diet

Kjo është dieta që parandalon 1 në 3 vdekje të hershme!

Studimet e universitetit të Havardit kanë zbuluar se duke hequr dorë nga mishin, parandalohen të paktën 1/3 vdekje. Sipas zyrës së statistikave në Britaninë e...

Përfitimet mahnitëse nga dieta Keto

Dieta Keto, është një dietë, që ndihmon të gjithë ata që kërkojnë të humbasin peshë në mënyrë të shpejtë dhe të shëndetshme. Sipas studimeve...