16:53 - 19 Tetor, 2019

Etiketim: dhimbje shpine

Dhimbje shpine? Bëni këto ushtrime dhe shpëtoni!

Shumë njerëz vuajnë nga dhimbja e shpinës, kurrizit etj. Kontraktimet e muskujve, ju sjellin dhe dhimbje të shpinës. Por fatmirësisht, janë ca ushtrime, që...