02:54 - 17 Qershor, 2019

Etiketim: Bujtinave

Korça, qyteti i një mbi një bujtinave

Nga Rudina Xhunga   Isha në Korçe këtë fundjavë dhe më kapi syri vetëm një loto sporti. Tirana ka nga një për pallat, dhjetë në një...