21:14 - 18 Shkurt, 2020

Etiketim: Berjana Molla

Pyet logopeden/Vajzës 3-vjeçe ka nisur t’i mbahet goja. A është ky...

Përshëndetje! Quhem Blerina G. Kam një vajzë 3-vjeçe qe kohët e fundit më ngjan se i përsërit shumë fjalët sa më duket si marrje apo...

 Pyet Logopeden/ Vajza ime ka pak fjalë, a ndikon peri i...

Përshëndetje, si jeni? Ju falënderoj për mundësinë e dhënë në dritare.net. Unë kam vajzën 2 vjeç, flet pak fjalë dhe të shqiptuara jo qartë....

Pyet logopeden/ Vajza 2 vjeç kupton por  nuk flet, çfarë më...

Përshëndetje. Mbesa ime 2-vjeç e gjysmë ka zë por nuk flet asnjë fjalë. Mundohet të flasë por deri më tani nuk shqipton asnjë fjalë,...

Pyet logopeden/U diagnostikua me kancer, rasti i një burri që nuk...

Përshëndetje! Dua t’ju pyes për tim shoq. Është diagnostikuar me kancer të laringut, ka bërë ndërhyrjen kirurgjikale një vit më parë dhe pas kësaj rreze....

Pyet logopeden/Djali kupton por nuk flet, çfarë më këshilloni?

Përshëndetje Berjana, jam nga qyteti i Durrësit kam një fëmijë 3-vjeç. Është operuar 5 muajsh e gjysmë. Ka hequr veshkën sepse kishte tumor(nefroplastom). Ka...

Pyet logopeden/ Djalit 12-vjeç i merret goja, çfarë më këshilloni?

Përshëndetje, kam nipin në klasë  të shtatë ka rreth tre muaj që ka filluar t'i mbahet goja. Në fillim ndodhte herë-herë të kishte përsëritje...

Pyet Logopeden/ Vajza 1-vjeçare ecën por nuk flet. A është kjo...

Përshëndetje zonjë. Kam një mbesë 1 vit e 4 muaj dhe nuk flet akoma, a duhet të shqetësohemi për këtë gjë? Ka 5 muaj...

Pyet Logopeden/ Djali është me autizëm, a shërohet kjo sëmundje?  

Përshëndetje, si jeni? Urime për detyrën që keni nisur! Kam një problem, mua djali nuk më flet, është 3-vjeç. E kam çuar për vlerësim...

Pyet Logopeden/ Nipi me sindromë Down nuk flet, çfarë më këshilloni?

Përshëndetje! Dua t’ju pyes për nipin me sindromën Down , i cili është 3 vjeç dhe flet shumë pak fjalë. E kemi çuar në kopsht....

Rubrika më e re në Dritare: Pyet Logopeden!

Unë jam Berjana Molla, Logopede pranë QSUT-së. Nga sot do i përgjigjem në Dritare.net,  çdokujt që ka pyetje mbi: 1. Çrregullimet e gjuhës dhe të folurit. 2....