11:20 - 18 Shtator, 2019

Etiketim: 3D

Këto vizatime 3D, në rrugë, do ju mahnisin!

Vizatimet 3D janë vërtet mahnitëse, sepse të ngjajnë sikur të ishin të vërteta. Dritare.net do ju sjellë disa nga vizatimet më të bukura në...

Këto tatuazhe 3D do t’ju ngatërrojnë mendjen!

Të gjithë kemi para tatuazhe nga më të bukurat, të veçantat dhe nga më të çuditshmet, por këto tatuazhe 3D që sot do ju...

17 dysheme 3D, që do dashuronit të kalonit mbi to

Dekorimi i shtëpisë është gjithmonë një çështje zgjedhjesh personale, dhe shumë njerëz zgjedhin dekore të pazakonta. Dritare.net do ju tregojë disa nga zgjedhjet më...

E mahnitshme, shihni këto dysheme 3D!

Tashmë mund të keni çfarë dëshironi nën këmbët tuaja dhe këtë jua ofron dyshemeja 3D. Pllakat dhe parketet 3D, janë dyshemetë ku do të...

Imazhet më të mrekullueshme 3D, duken si statuja

Këto foto të bëra nga piktori serb Nikola Culjic, duken si statuja 3D, por çdo imazh është bërë duke përdorur vetëm një pjesë letre....