19:16 - 23 Janar, 2020

Etiketim: 16/8 shendet

Çfarë është agjërimi 16/8, efektet shëndetësore dhe si ta praktikoni!

Agjërimi është praktikuar për mijëra vjet dhe është një element kyç  në shumë fe dhe kultura të ndryshme. Lloje të ndryshme agjërimi na ndihmojnë,...