12:28 - 19 Janar, 2020

Etiketim: 10 shqiptaret

Degjenerimi i shoqërisë shqiptare!

Nga Endrit Hoxhaj Shumë prej nesh vërejnë se shoqëria jonë është në rënie të lirë. Shumë, analistë, opinionistë e psokologë kanë shprehur shpesh mendimet e...

Gazeta zvicerane rendit 10 shqiptarët më të famshëm në botë

Disa ditë më parë një ҫift zviceranësh pësuan një aksident, dhe ishte pikërisht një ҫift shqiptarësh që i shpëtuan ata. Duke marrë shkak nga kjo...