Superushqimet e vjeshtës, që ende nuk po i hani!

Pse nuk i konsumoni ushqimet sezonale, por preferoni t’i hani jo në sezon? Shumë nga ju nuk i hanë kungujt, të tjerë lakrat dhe shumë të tjerë mollët e athëta. Këto ushqime janë karakteristikë e vjeshtës dhe ku më mirë se në këtë sezon mund t’i hani. Dritare.net ka sjellë për ju ushqimet karakteristikë të vjeshtës, që duhet t’i hani me patjetër dhe jo t’i shmangni, siç bëni  me shumë ushqime të tjera./K.C/dritare.net

LEXO DHE :  Ja përfitimet shëndetësore që keni nga ngrënia e qershive!


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.