Shtojini bukurinë luleve, përdorni vazo qelqi

A ju pëlqen bimët dhe ju tashmë keni disa në shtëpi? Ndoshta nuk keni akoma, por ju dëshironi të filloni të rritisi disa? Mos i mbillni ato vetëm në tokë apo vazo klasike! Ndiqini këshillat tona.

Guxoni! Krijoni vazo madhështore me kavanoza qelqi, ose vazo që ju lejojnë të shihni dheun!

LEXO DHE :  Pas konferencës, Meta përvesh mëngët dhe ulet gazetarët

Shtoni gurë të bukur dhe dekorime zhavorri. Gurët, dheu dhe lulet do të duken shumë bukur në një vazo qelqi. Provojeni, e sigurt që do të bini në dashuri me këto ide. V.D/Dritare.net/PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.