Shqipëria, ku interesimi i tifozëve bëhet objekt fitimi… për të huajt

Interesimi i madh për skuadrat e Kategorisë Superiorë ka shtyrë kompani të ndryshme që të investojnë për të siguruar përfitime prej tifozëve. Ndaj në rrjete sociale, në territorin e Shqipërisë, ka filluar publikimi i ofertave me qëllim përfitimi nga kompani të ndryshme të huaja, të cilat prodhojnë materiale e fanella nga më të çuditshmet si kjo në vijim, që ka si objektiv tifozerinë e Kukësit.

LEXO DHE :  Foto/ Këto mama të famshme nuk pretendojnë të jenë perfekte dhe tregojnë jetën reale!

kukesi

Duhet theksuar se nuk bëhet fjalë për materiale zyrtare të klubit, por produkte të tilla nxirren në treg vetëm kur kuptohet që ka interes nga audienca. Me sa duket tregu ka kërkesë, një gjë të cilën klubet shqiptare nuk e kanë kuptuar ende dhe nuk arrijnë ta shfrytëzojnë si burim të ardhurash.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.