Shalli që vendoset në kokë! Aksesor i çdo stine që të tregon të veçantë!

 Vishni çdo ditë rroba të ndryshme, por sërish nuk keni zbuluar çfarë mungon në veshjen tuaj? Dritare.net ju sugjeron të mos harroni asnjëherë që veshjen ta kombinoni dhe me një shall që mund ta lidhni në mënyra të ndryshme në flokë.

Edhe nëse jeni vonë dhe mendoni se po dal shumë keq nga shtëpia, merrni një shall me vete, sepse nuk ju merr shumë kohë ta lidhni dhe gjatë rrugës.

LEXO DHE :  E zonja e shtëpisë së Teto Ollgës: Kemi ruajtur çdo objekt si në filmin “Zonja nga qyteti”

Me një shall në kokë kthehesh në një femër elegante dhe  tërheq vëmendje duke u dukur vërtet shumë bukur.

Edhe pse shalli i lidhur në kokë është element që në vitet 50, por në vitet në vazhdim është transformuar në forma të ndyshme duke u bërë trend./A.C/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.