Safet Bajri i dënuar në Belgjikë, i ‘forti’ i Shkodrës do e vuajë dënimin në Shqipëri

Gjykata e Apelit të Shkodrës ka njohur vendimin e drejtësisë belge për Safet Bajri, duke lënë kështu në fuqi dënimin me 8 vite e 9 muaj burg për të fortin e Shkodrës.

Safet bajri është pjesë e grupit “Bajri”, i arrestuar në shtator të vitit 2018 ndaj të cilit është caktuar masa e sigurisë “arrest me burg pa afat”, nën akuzën e pjesëmarrjes në grup kriminal.

Shkodrani është dënuar në Belgjikë për shfrytëzim prostitucioni dhe grup të strukturuar kriminal.

LEXO DHE :  Një histori e shëmtuar (dhe e zakonshme) shqiptare

Safet Bajri nuk do ekstradohet drejt Belgjikës për të vuajtur dënimin për shkak se Shqipëria dhe Belgjika nuk kanë një marrëveshje, por kanë marrëveshje për njohjen e vendimeve ndaj ai do vuajë dënimin në Shqipëri, ndërkohë që do të hetohet për akuzat që jan ngritur nga akuza shqiptare./ e.k-Dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.