Pozicionet më të zjarrta të seksit, për Krishtlindje!

Meqë jemi në vigjilie krishtlindjesh, e keni menduar ndonjëherë cili do të ishte pozicioni ideal për seks? Sigurisht që nuk ju shkon mendja të gjithëve.

Por për t’jua bërë krevatin një parajsë të vërtetë, dritare.net ka sjellë pozicionet ideale për seksin në natën e Krishtlindjes. Përveç dhuratës tradicionale, një dhuratë e mirë që mund t’i jepini dikujt është dashuria.

Në këtë rast, dashuria shtohet me një krevat dhe seks të zjarrtë. Nëse jeni të mërzitur nga pozicionet ‘tradicionale’, në fotogalerinë më poshtë keni të ilustruara pozicionet e seksit që të gjithë duhet t’i bëni për Krishtlindje. Fundja nuk ka Krishtlindje, pa seks!/K.C/dritare.net

LEXO DHE :  Ja si do të jetë moti sot!

Vëmendje: Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.