Përzieni kremin hidratant me pudrën dhe shikoni çfarë do të ndodhë me lëkurën

Ndonëse në etiketat e kremrave apo fondatinave thuhet se këto të fundit qëndrojnë në lëkurë më shumë se 8 apo 12 orë të gjithë e dimë, që pas disa orësh grimi bie dhe nuk është i freksët si në mëngjes. Artistët e grimit duket se kanë gjetur një zgjidhje dhe nuk kanë ngurruar ta ndajnë me të gjitha femrat kudo që janë.

Përzierja e fondatinës me kremin hidratant do të bëjë që makeup-i juaj të qëndrojë për shumë më gjatë. Kjo gjë duhet bërë vetëm në rast se kremi pudër është i trashë apo mat sepse nëse është i lëngshëm përzierja me kremin hidratant do e bëjë edhe më të hollë duke humbur efikasitetin e mbulimit. Kjo teknikë është përqafuar nga shumë femra dhe nëse mendoni se mund të ketë ndonjë efekt anësor në fytyrë, mos u shqetësoni.

LEXO DHE :  Ide si të kombinoni atletet më çdolloj veshje!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.