Personat me këtë grup gjaku janë më të mirë në shtrat

ID:67590247

Në kultura të ndryshme, grupi i gjakut ka një rëndësi shumë të madhe. Ai nuk është thjesht një e dhënë karakteristike e gjakut që përcakton çfarë duhet të hani, nga cilat sëmundje rrezikoheni apo si është formuar personaliteti juaj.

Grupi i gjakut mund të jetë përcaktues edhe për ”gjimnastikën poshtë çarçafëve” që ndodh në dhomën e gjumit. Besoni apo jo, ekspertët kanë provuar që edhe grupi i gjakut ka një rëndësi të madhe gjatë marrëdhënieve seksuale. Studimet shkencore sërish kanë shkuar një hap përpara kur është fjala për seksin.

 Sipas tyre, personat që kanë grup gjaku 0 janë më të zotë dhe bashkëpunues në shtrat. U pëlqen të zbulojnë kënaqësinë me partnerin, janë shumë të ndjeshëm, pa komplekse dhe nuk e duan monotoninë. U pëlqen të eksperimentojnë dhe ta bëjnë partnerin të arrijë kënaqësinë kulmore. Grupi i gjakut 0 konsiderohet si një ndër më të veçantët pasi presupozohet të bëhet fjalë për  një manipulim gjenetik të qenieve të evoluara të zbritura në Tokë miliona vite më parë./Living/
LEXO DHE :  9 mënyra të thjeshta si t'i shpëtoni në kohë, fëmijët nga mbytja!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.