13:13 - 23 Janar, 2020

Të kesh shoqe të ngushta frutat dhe perimet

Dëgjo këtu

Të hash mëngjes gjithmonë, gjithë jetën

Dëgjo këtu

Të flesh në shtratin tënd

Dëgjo këtu

Të mos kesh shok për kokë një iPad

Dëgjo këtu

Të pish lëngun magjik

Dëgjo këtu

Të pish shurupin që shëron

Dëgjo këtu

T'i thuash dados 'më fal', 'të lutem', 'faleminderit'

Dëgjo këtu

T'u japësh rroba dhe lodra atyre që kanë më pak se ti

Dëgjo këtu

Të mos humbasësh kurrë

Dëgjo këtu

Të ndash lodrat me kushërinjtë

Dëgjo këtu