Për një superorgazëm, praktikoni pozicionin e Kleopatrës!

Dihet se, meshkujt e arrijnë më shpejt orgazmën se femrat. Për femrat është ‘tragjike’, pasi ato rrallëherë arrijnë të shkojnë në qiellin e shtatë. Nëse ju jeni ndër femrat që nuk e arrijnë dot orgazmën, jeni në vendin e duhur. Pasi zbuluam pozicionin e njëbrirëshit, pogos, apo urës, një tjetër pozicion ka dalë në horizont dhe është posaçërisht për ju. Dritare.net ka sjellë për ju, pozicionin e seksit, që çmendi çiftet dhe ju bën të arrini shpejt në orgazëm. ‘Kleopatra”, është pozicioni, i cili bëri që shumë femra të shkonin në qiellin e shtatë.

LEXO DHE :  Banka lëvizëse nga Credins Bank në Korçë

Por si ta bëni?

Për ta bërë këtë, gruas i duhet të gjunjëzohet në shtrat, dhe të shtrijë para krahët. Partneri duhet të rrijë përballë,  ndërkohë që i jep kënaqësi me gojën e tij. Ndryshe nga pozicionet e tjera të seksit oral,  ky i jep më shumë kontroll femrës. Femra drejton dhe urdhëron, dhe lejon partnerin  që të prekë trupin e saj, duke e parë atë nga ana tjetër.

Në këtë rast femra, është në pozicionin që t’i mbajë këmbët si ajo dëshiron, ndërkohë që gjysma tjetër e trupit, shijon kënaqësinë./K.C/dritare.net

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.