PD: Ja sa protestues janë nisur nga rrethet!

Partia Demokratike ka nxjerrë shifrat e qytetarëve që janë nisur nga rrethet për t’iu bashkuar protestës së opozitës, para Kryeministrisë.
Sipas PD-së, janë 62450 protestues nga rrethet janë nisur për në Tiranë për të marrë pjesë në protestën.

Qarku Shkodër – 9450 qytetarë
Qarku Lezhe – 7300 qytetarë
Qarku Kukës – 3800 qytetarë
Qarku Dibër – 3500 qytetarë
Qarku Durrës – 9800 qytetarë
Qarku Elbasan – 8100 qytetarë
Qarku Berat – 3000 qytetarë
Qarku Fier – 5600 qytetarë
Qarku Vlorë – 5000 qytetarë
Qarku Gjirokastër – 2200 qytetarë
Qarku Korçe – 4700 qytetarë./K.C/dritare.net

LEXO DHE :  Foto/ Gjuha e trupit e Ramës pas “JO” së negociatave!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.