Opozita duhet të ndryshojë melodi politike, edhe Ermal Meta mblodhi më shumë njerëz në shesh

Nga DENIS DYRNJAJA

Edhe Ermal Meta mbledh më shumë njerëz se opozita në shesh. Kjo është demoralizuese, diskredituese, por edhe një sinjal i fortë për riorganizimin urgjent të opozitës e cila po shkon në pikiatë dhe në rrudhje të vazhdueshme për shkak se njerëzit nuk kanë besim te lidershipi aktual i saj. Opozita ka nevojë për njerëz me mendësi, vizion dhe karizmatikë dhe jo njerëz antipatikë, shërbëtorë dhe servilë që i bëjnë fresk drejtuesit për një vend në parlament.

Opozita ka nevojë për kauzë të qartë dhe për ofertë politike që artikulohet dhe mbështetet nga njerëz të besueshëm të saj. Ndryshe “rrudhja” politike e saj do të vazhdojë. Të mbledhë njerëz një këngëtar më shumë se një opozitë e tërë është më shumë se dëshpëruese dhe zhgënjyese në një kohë qeverisja nuk është në ditët e saj më të mira, por është në ditët më të thella të konsumit të saj politik!

LEXO DHE :  Dalin fotot, ja si do të duket djali i Meghan dhe Harryt kur të rritet!

PD duhet të ndryshojë melodinë politike që të mbledhë njerëzit, kjo melodi që ka tani stonon për preferencat e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.