Ngjyrat dhe stilet e flokëve që do të jenë trend këtë vjeshtë!

Vjeshta po vjen dhe unë jam gati të ndryshoj gjithçka. Flokë, veshje, etj, etj.

Me ndryshimin e stinëve, ndryshon edhe ngjyra e stili i flokëve. Pasi u frymëzuam pak nga ngjyrat më trend të vjeshtës për këtë vit, ne të dritare.net vendosëm të sjellim për ju, ngjyrat dhe modelet më të bukura të flokëve.

LEXO DHE :  Në Prishtinë votohet, në Shkup dialogohet, në Tiranë vegjetohet

Nëse doni të ndryshon stilin dhe ngjyrën e flokëve, shihni më parë idetë që dritare.net i sjell për ju në galerinë më poshtë!/K.C/dritare.net

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.