Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Vaksiná kùndër Covíd-19 do ta ndryshojë vërtet botën!

Vaksiná kùndër Covíd-19 do ta ndryshojë

Emisioni “Sot me Xhesin” solli në vëmendje një nga artikujt më të lexuar në Dritare.net lidhur me vaksínën e cila do ta ndryshojë vërtetë botën.

Reagimi i ndjekësve të emisionit rreth kësaj teme ishte vërtet interesant, duke argumentuar se artikulli ishte mjaft qartësues dhe i nevojshëm në këtë situatë.

Vaksiná kùndër Covíd-19 do ta ndryshojë

Në pjesën e parë u diskutua rreth hulumtimeve të shumta prej dekadash të cilat i dhanë shtysë të madhe krijimit të shpejtë të vaksínës antí-Covid. Duke treguar kështu të gjithë punën e realizuar ndër vitesh për sigurimin e informacioneve dhe të dhënave të nevojshme të cilat gjetën vend në një situatë të tillë pandemíe. Të pyetur nëse do ta bënin apo jo vaksínën kundër Covíd-19, ndjekësit e Dritares u shprehën se besimi në shkencë i bënin ata të ndiheshin të sigurtë por gjithashtu skeptikët shprehën se dyshími i vetëm që kishin qëndronte mbi efektet anësore të mundshme. Në fund të transmetimit live u rikthye edhe njëherë vëmendja të procesi i vaksinímit duke ndarë gjate lidhjes direkte informacione mjaft të nevojshme rreth gjithë procesit të vaksinímit./dritare.net