Nëse ke flokë të shkurtër, zgjidh një nga 7 ngjyrat më bukura për t’i lyer!

Kohët e fundit flokët e shkurtër janë shumë në trend dhe po preferohen nga grup mosha të ndryshme. Por ky lloj stil flokësh kërkon edhe shumë detaje të tjera të rëndësishme në mënyrë që të duken bukur. E para kërkojnë një ngjyrë të përshtatshme që të dalë në pah, forma e tyre.

Normalisht që përveç ngjyrës, ndikim shumë të madh ka edhe stili i veshjes tuaj, sepse në varësi të rrobave që vishni flokët ngjanë më bukur ose e kundërta.

LEXO DHE :  Xheisoni do të transferohet në Tiranë, pyet Aurela Gaçen: U mërzite ti kur ike nga Llakatundi?

Ne të dritare.net sot në këtë artikull do t’iu tregojmë disa nga modelet dhe ngjyrat më të bukura të flokëve të shkurtër.

Shikoni të gjitha fotot në galerinë më poshtë nëse keni edhe ju flokë të shkurtër, sepse me këto foto do zgjidhni ngjyrën që ju përshtatet më shumë.

Nëse fotot nuk ju shfaqen, klikoni këtuPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.