Tragjedia në Selenicë/ Ja emrat e viktimave!

Janë konfirmuar tanimë 8 viktimat në fshatin Resulaj të Selenicës .

Autori  Ritvan Zykaj, 24-vjeç ka kryer një masakër të vërtetë, ndër më të rëndat e ndodhura në  vendin tonë.

Tanimë janë bërë publike edhe 7 nga 8 emrat e të vdekurve.

Viktimat janë:

Denik Zyka

Hazem Zyka

Afërdita Zyka

Besim Zyka

Sara Zyka

Vasilika Zyka (17 vjeç)

Ledion Zyka (i mitur, 6 vjeç)

LEXO DHE :  Mblidhen në Tiranë grupet koordinuese të qeverisë së Shqipërisë dhe Kosovës

8 viktimat nga një trung familjarë

1-Demir Zyka, 76 vjeç, Vëllai i gjyshit të autorit

2- Ferie Zyka, 78 vjeçe, Gruaja e Demirit

3-Besim Zyka, 42 vjeç, Djali i Demirit

4-Vasilika Zyka, 40 vjeçe, Gruaja e Besimit

5-Sara Zyka, 15 vjeçe Vajza e Besimit

6-Ledjon Zyka, rreth 6 vjeç, Djali i Besimit

7-Azem Zyka, 49 vjeç Djali i Demirit

8-Afërdita Zyka, 47 vjeçe Gruaja e Azemit/I.M-Dritare.net

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.