Ministri i Drejtësisë në Turqi: Ky veprim është bërë nën komandën e Fethullah Gylen

​Ministri i Drejtësisë, Bekir Bozdag ka thënë për televizionin Haberturk se kjo është përpjekja e një grupi brenda Forcave të Armatosura që e njohin të gjithë nga afër.
“Ky është një veprim i bërë nën komandën e Fethullah Gylen”

LEXO DHE :  Jam përkthyese në Shqipëri dhe kam një ëndërr!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.