Make up-i i 2019-ës ka ndryshuar dhe më të lumtur se ne do të jenë burrat!

Edhe pse grave s’ka pse tu interesojë, e vërteta është se shumica e burrave nuk e durojnë dot grimin e rënduar në fytyrën e partneres. Njollat që lë kremi pudër, pak buzëkuq në këmishë apo thjesht “mungesa e natyralitet” shpesh herë i acaron.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.