Kuvendi mban një minutë heshtje për ish-deputetin Gilman Bakalli

 

Pas fjalës së ish-kryeministrit Berisha, Tahiri kërkoi një minutë heshtje për shkodranin e mirë, shqiptarin e mirë dhe ish kolegun, siç e quajti ai.

“U ngrita për të kërkuar 1 minutë heshtje për deputetin e partisë tënde sepse kam respektuar gjithmonë sa herë i ke bërë thirrje këtij parlamenti në shenjë humanizmi për të mbajtur një minutë heshtje qoftë edhe për viktimat e aksidenteve rrugore. E gjej unë me vend që për një ish kolegun tonë, ish-deputet, shkodran i mirë, një shqiptar i mirë i kërkoj parlamentit ta respektojmë me një minutë heshtje”, tha Tahiri.

LEXO DHE :  Thyhen  përsëri burgjet greke, arratisen dy shqiptarë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.