Kryeministri Rama: Në maj fushatë llogaridhënie për të gjithë

Kryeministri Edi Rama në intervistë në Tonigt me gazetaren Ilva Tare ka thënë se në maj do të nis një fushatë llogaridhënie për të gjithë Shqipërinë.

“Unë do shkoj në të gjithë Shqipërinë. Ne do të jemi në të gjithë Shqipërinë. Të 360 njësitë administrative do të preken, Është koha e duhur për të dhënë llogari çfarë kemi bërë, për të dëgjuar çfarë nuk kemi bërë si duhet apo çfarë nuk funksionon, për të marrë masa dhe larguar ata drejtues institucionesh që nuk i përgjigjen pritshmërisë së publikut, dhe për të hapur sa më shumë mëndje dhe zemra të tjera”, tha ai. Ndërkohë që vetëm ditën e sotme Rama lajmëroi shkarkimin nga detyra të dy drejtuesve rajonal të zyrës së Elbasanit dhe Delvinës.

LEXO DHE :  Ai nuk mund të vidhet kurrë/ Skifterët profesionistë rrëmbejnë tualetin 5 milion$ i larë prej floriri

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.