Këto piktura tregojnë anën më të ngrohtë të dimrit!

Një nga artistët më të mëdhenj kanadez, Richard Savoie, ka nxjerrë disa nga pikturat e tij me pamje të stinës së dimrit. Veprat e tij mund të gjenden në të gjithë botën.

Dritare.net ju sjell disa nga pikturat e tij më të ngrohta, të cilat do ju mbesin në mendje përgjatë gjithë kësaj periudhe.

LEXO DHE :  Mashtrimi i madh me luftën në Siri

Ju, gjithashtu do kuptoni se dimri është edhe i ngrohtë, dhe vetëm pak borë e bën të tillë./E.B-dritare.net

Vëmendje: Nëse nuk ju shfaqet galeria me foto, klikoni këtuPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.