Këto foto tregojnë se i ftohti nuk ka mëshirë për Amerikën!

Të gjithë lumturohemi pa masë kur bie borë në qytetin tonë. Por e keni menduar ndonjëherë çfarë do të thotë që bora të kthehet në një makth të vërtetë.

Një realitet i tillë është në SHBA. Vorbulla polare ka e 30 janarit ka shkaktuar katastrofë në disa vende. Dritare.net ju sjell në galerinë më poshtë disa foto që tregojnë se i ftohti nuk ka mëshirë

LEXO DHE :  Ç’ka mbetur tek “Rilindja” nga partizanët?

Vëmendje: Nëse nuk ju shfaqet galeria, klikoni këtuPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.