Këto foto tregojnë sa të krisur kanë qenë të parët tanë!

Paraardhësit tanë mund të thonë se kohërat moderne janë të çmendura, por ne kemi të njëjtin mendim për kohën e tyre. Konkurset e çuditshme të bukurisë, demonstrimet dhe pajisjet e vjetra të shkollës na tregojnë sa të krisur kanë qenë paraardhësit tanë, në kohët e vjetra.

LEXO DHE :  Eksperti amerikan: Ballkani Perëndimor, rrezik nga terroristët

Kishte aq shumë gjëra interesante, sa mund të themi se jeta e prindërve tanë nuk ishte aspak e mërzitshme. Dritare.net ka sjellë për ju, në galerinë më poshtë, foto që tregojnë sa të krisur kanë qenë paraardhësit tanë në kohën e tyre./K.C/dritare.net