Këto 3 shenja tregojnë që marrëdhënia në çift po shkon drejt fundit!

Nëse keni kërkuar rreth domethënies së sinjaleve që ju jep partneri, dritare.net sot në këtë artikull do ju shpjegojë tre të tilla. Nga këto tre shenja ju mund të kuptoni se partneri juaj nuk dëshiron ta vazhdojë marrëdhënien me ju.

Rrjetet sociale sigurisht që kanë ndikuar sot në të gjitha marrëdhëniet mes njerëzve. Edhe në marrëdhënien tuaj mundohuni të kuptoni se interneti mund t’ju dëmtojë shumë që të dyve.  Prandaj ajo që dritare.net ju sugjeron të bëni, është e thjeshtë, kaloni shumë kohë më njëri tjetrin dhe këmbëngulni nëse partneri nuk heq dora nga telefoni.

Nëse ata veprojnë sikur ju nuk jeni në praninë e tyre, apo ju trajtojnë  pa respekt  kur ju bisedoni,  ky është një problem i madh që tregon shumë për lidhjen tuaj. Kur e pyet nëse është i pakënaqur,  dhe përgjigjet  me po, kjo është shenja më e qartë që ju mëson se partneri nuk dëshiron të vazhdojë më me ju.

LEXO DHE :  Do të fluturoni të martën nga Rinasi? Kujdes, ja çfarë paralajmëron Aviacioni Civil!

Kur jeni në dyshim për partnerin tuaj, bëni një pyetje që kërkon një përgjigje më të gjatë se një po ose jo. Nëse partneri sërish do kthejë një përgjigje të shkurtër, do të thotë që marrëdhënia juaj po shkon drejt fundit.

Nëse shoqëria ndërhyn mes lidhjes tuaj më shumë se duhet, diçka s’po shkon siç duhet sepse përkthehet sikur partneri nuk tregon shumë kujdes ndaj marrëdhënies me ju. Madje nëse ndan pa problem me ju mendimet rreth shoqeve apo të dashurave të shokëve të tij, po ju thotë shumë hapur se unë nuk jam kaq shumë i interesuar për ty./A.C/dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.