Ke sy të mprehtë? Vërtetoje me këto 5 sfida!

Shpesh herë bëjmë teste apo lojëra të ndryshme mes miqve për t parë mprehtësinë e syve. Po ju sa të mprehtë i keni sytë? Sot në këtë artikull dritare.net ju sugjeron të realizoni këtë test të thjeshtë argëtues, por që në fund do ju bëjë t kuptoni sesa të mprehtë i keni sytë. Më poshtë keni fotot me pyetjet përkatëse, mundohuni të gjeni përgjigjen e saktë, dhe në fund të artikullit do gjeni edhe përgjigjet e sakta për secilën pyetje.

LEXO DHE :  Europianet/ Ja rezultatet e para në Gjermani, Francë, Spanjë, Austri e Danimarkë!

 Cilën derën hap ky çelës?

 Cila është hija e Babagjyshit?

 Çfarë shikoni në këtë foto?

Cili katror duhet të jetë në vend të pikëpyetjes? 

 

Çfarë është tepër mes frutave dhe perimeve?

Përgjigja e pyetjes së 1

Përgjigjja e pyetjes së 2 

 Përgjigjja e pyetjes së 3

 

Përgjigjja e pyetjes së 4 

 Përgjigjja e pyetjes së 5./A.C/dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.